Arienslaan 2
3573PT
UTRECHT
tel. 030-2716858

Op zaterdag 11 februari won v.v. Voorwaarts verdiend met 2-0 van Patria uit Zeist.

Voor de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden i.v.m. de verschrikkelijke aardbevingen in Turkije/Syrië.

In deze sportieve wedstrijd o.l.v. scheidsrechter J.J.  van der Veer speelde v.v. Voorwaarts de eerste 15 minuten te gehaast en daardoor slordig. Toch werd het daarna beter en volgden eerst de schoten van Jeroen Stadler en Job Meijdam, welke uitstekend werden gekeerd door de goede doelman van het zwaar gehavende Patria..
In de 22e minuut was het toch raak, toen Roel Jacobs vanaf links een perfecte voorzet gaf op de geheel vrijstaande Mart Krüsemann die onberispelijk de bal tegen de touwen kopte (1-0).  Daarna ook mogelijkheden via afstandsschoten van o.a. Yoni van Aagten, maar zonder succes. Invaller Luuk Baas kopte in de 37e minuut de verdiende 2-0 binnen uit een goed genomen hoekschop door Yoni van Aagten. Dat de ruststand uiteindelijk ook 2-0 zou zijn, was te danken aan doelman Rik van den Boogaart die in de blessuretijd van de eerste helft een afstandsschot uitstekend tot hoekschop verwerkte.

In de tweede helft bleef Voorwaarts de betere ploeg, maar was het slordig met de eindpass of in de afwerking.
Zo leiden de uitstekende kansen voor o.a. Luuk Baas, Jasper Dik, Jeroen Stadler en Roel Jacobs tot niets door over of naast te schieten of was het met name de Patria-doelman die uitstekend ingreep.
Vlak voor tijd kreeg Patria haar grootste kans van de wedstrijd, had de spanning nog kunnen terugbrengen, maar kon doelman Rik van den Boogaart met zijn goede redding gelukkig de eindstand van 2-0 over de streep trekken..

Komende zaterdag 18 februari speelt v.v. Voorwaarts 1 de uitwedstrijd tegen Odijk 1 (aanvang: 14.30 uur).