Fors verlies uit bij VVJ 1 en is doelpuntenfestijn in eerste helft voor Voorwaarts 1 fataal.

tel. 030-2623563

Zaterdag 4 februari verloor Voorwaarts 1 met maar liefst 4-1 van VVJ 1.

Beide ploegen kampten met personele problemen, maar bleek dat bij v.v. Voorwaarts meer pijnlijk zichtbaar dan bij VVJ.
Het werd een verdiende uitslag in een wedstrijd dat al voor rust (4-0) werd beslist en waarbij enkele VVJ-doelpunten cadeautjes waren.
Vooral de slag op het middenveld werd door VVJ gewonnen en bleek vele spelers van v.v. Voorwaarts in de eerste helft hun niveau niet te halen in deze fysiek en mentaal zware partij voetbal.

Na wat goede omzettingen in de rust kwam v.v Voorwaarts veel beter voor de dag en bleef een uitslag met een veel hogere nederlaag gelukkig uit.
Vanuit een van richting veranderende vrije trap van Roel Jacobs kon Niels Schoenaker van dichtbij zelfs de 4-1 binnen tikken en werd het na een aantal gemiste kansen ook de eindstand.

Zaterdag 11 februari staat de thuiswedstrijd van Voorwaarts 1 tegen Patria 1 (aanvang: 14.00 uur) op het programma.