Ds. Ulferslaan 25
3612BH
TIENHOVEN
tel. 0346-281532

Zaterdag 7 oktober had Voorwaarts 1 een off day, speelde vele spelers onder hun niveau en pakte het hardwerkende Viod de winst met 3-2.

Het was zeker wel heel wat jaartjes geleden dat Voorwaarts 1 zo'n slechte wedstrijd op de mat bracht en kunnen wij dit toeschrijven naar een off day.
Aanvankelijk begon de wedstrijd met een straffe wind schuin over het veld best wel oké en kwam v.v. Voorwaarts via de mooie steekpass van Roel Jacobs door Pim Uriot zelfs op 0-1, nadat hij de Viod-doelman zeer behendig omspeelt had.
Na een kwartier spelen kwam de klad er echt in en liepen de spelers van v.v. Voorwaarts achter de spelers van Viod aan in plaats van andersom.  In de 18e minuut volgde al de 1-1 nadat balverlies op het middenveld en de verdeiging die niet goed stond keurig werd afgestraft door de spits van Viod.
In de 22e minuut een soortgelijke situatie en kwam zelfs de 2-1 op het scorebord. Gelukkig kort daarna viel een korte opleving van v.v. Voorwaarts te noteren toen Martin Renkema de bal perfect speelde op Sietse Wichers die met een mooi laag schot de 2-2 aantekende.  Vlak voor rust verzuimde Viod de 3-2 te scoren, nadat zij een strafschop miste die zij net daarvoor van v.v. Voorwaarts cadeau had gekregen.

Na de rust was de hoop er op gevestigd dat alles bij Voorwaarts beter zo gaan, maar dat gebeurde niet.
In de 58e minuut werd zelfs de stand op 3-2 gebracht na een goed uitgevoerde counter over rechts.
Voorwaarts kreeg ook wel wat kansen via Sietse Wichers en Roel Jacobs, maar hun schoten troffen geen doel.
Aan de andere kant had Viod met haar goede counters de wedstrijd eerder kunnen beslissen, maar strandde zij in de 2e helft op de goed keepende Jeroen Stadler en werd daarmee de 3-2 eindstand bereikt.

Komende zaterdag 14 oktober heeft Voorwaarts 1 een thuiswedstrijd tegen koploper OSM'75 1 (aanvang: 14.00 uur).