Grebbeberglaan 4
3527VX
UTRECHT
tel. 030-2965319

Zaterdag 28 oktober speelde Voorwaarts 1 een matige partij voetbal met te weinig hoogtepunten en verloor daardoor terecht de uitwedstrijd uit Zwaluwen Utrecht'11 met 4-2.

Helaas startte Voorwaarts 1 heel matig aan de wedstrijd en kwam het al in de 7e minuut op een 1-0 achterstand te staan.  Hoogtepunt van de eerste helft was dat de goede invaller doelman Erik van Zwieten met kunst- en vliegwerk en mooie reddingen voor rust geen doelpunten doorliet en Voorwaarts 1 als team pas tegen het einde van de 1e helft beter ging spelen.
Na rust was het plan om het betere spel van vlak voor rust in de 2e helft minimaal vast te houden, voort te zetten en zelfs uit te bouwen.
Helaas lukte dat niet en gooide twee goed uitgevoerde counters (en matig verdedigen) roet in het eten en stond het na ruim twintig minuten in de 2e helft met deze twee doelpunten de stand op 3-0.
Een handsbal van Dennis Aarnink leverde de thuisclub even later een strafschop op, deze werd hoog over geschoten en bleef v.v. Voorwaarts de 4-0 bespaard.
Aansluitend op de gemiste strafschop en op aangeven van Jeroen Stadler kon Pim Uriot vakkundig de doelman omspelen en de aansluitingstreffer (3-1) scoren.    Een minuut later scoorde Pim Uriot zelfs de 3-2, maar werd het doelpunt na een foutief vlagsignaal helaas onterecht afgekeurd door de overigens goedleidende scheidsrechter Verkleij.
In de 85e minuut werkte voorstopper Niels Schoenaker -na een goede counter van Zwaluwen Utrecht- zeer ongelukkig het eigen doel (4-1).
Hiermee was de wedstrijd definitef beslist al gaf Voorwaarts het slotakkoord weg door de eindstand op 4-2 te bepalen met een kopbal van Jeroen Stadler na een mooie voorzet van invaller Luuk Baas.

Komende zaterdag staat de thuiswedtrijd Voorwaarts 1 - Hertha 1 op het programma en is de aanvang om 14.00 uur.