Voorwaarts 1 behaalt zeer verdiend een gelijkspel tegen kampioenskandidaat Zwaluwen Utrecht'11 1.

tel. 030-2716858

Op zaterdag 16 maart speelde Voorwaarts 1 -onder goede leiding van scheidsrechter de Lange uit Almere- zeer verdienstelijk met 1-1 gelijk tegen de gedoodverfde kampioenskandidaat Zwaluwen Utrecht'11 1.

De eerste helft was voor v.v. Voorwaarts dat in het begin van de wedstrijd via Dennis Aarnink (schot gekeerd door de uitstekende Zwaluwen Utrecht-doelman) en Pim Uriot (schot gekeerd op de doellijn door een verdediger) de beste kansen kreeg.  Daarna behield v.v. Voorwaarts het veldoverwicht, maar kon dat niet in grote kansen omzetten.
In de 42e minuut veroverde spits Roel Jacobs een paar meter buiten de zestien meter de bal en haalde met zijn harde schot vernietigend uit, waarop de Zwaluwen Utrecht-doelman geen verweer had (1-0).

Zwaluwen Utrecht'11 werd in de tweede helft sterker, maar had tot de 65e minuut nog geen enkele kans in de wedstrijd gehad.
De eerste beste kans vanaf dat moment was wel goed raak, want na een goede vlotte aktie over links werd de bal onhoudbaar langs doelman Erik van Zwieten geschoten 1-1.

Daarna ging het spel gelijkwaardig op en neer, maar wist beide clubs geen echte kans meer te creeren.
De wedstrijd eindigde in 1-1 en daarmee schiet v.v. Voorwaarts op de ranglijst niet veel mee op, maar was het wel voor de 12e keer op rij ongeslagen.

Komende zaterdag 23 maart speelt Voorwaarts 1 de uitwedstrijd tegen mede-concurrent Hertha 1 uit Vinkeveen en is de aanvang om 14.30 uur.

Vanavond (19 maart) speelt Voorwaarts 1 uit een oefenwedstrijd tegen Sporting'70 1 om 20.30 uur.