3573PT
UTRECHT
tel. 030-2716858

Zaterdag 13 april won Voorwaarts 1 haar thuiswedstrijd met 3-1 van VVJ 1.
Dinsdag 16 april ging de 2e periodetitel aan de neus van Voorwaarts 1 voorbij en ontving koploper Zwaluwen Utrecht deze op basis van een goede 2e helft en met de 2-3 winst dat in de inhaalwedstrijd tegen Hercules 1 de baas bleef.

Afgelopen zaterdag was het moeilijk voetballen voor Voorwaarts 1 en dat kwam ook de geboden goede tegenstand van VVJ 1.
Toch waren de kansen voor v.v. Voorwaarts en kreeg doelman Rik van den Boogaart in de eerste helft niet veel te doen.
Spits Roel Jacobs opende in de 12e minuut de score met een kopbal over de uitkomende VVJ-doelman heen (1-0).
Terwijl iedereen op de 2-0 stond te wachten viel in de 29e minuut de onverwachte gelijkmaker 1-1.

Direct rust scoorde Marc Drijver met een fraaie goed geplaatste kopbal uit en een hoekschop van Dennis Aarnink de 2-1.
Kort daarop werd in de zestien meter van v.v. Voorwaarts een overtreding gemaakt en belandde de bal op de stip.
Doelman Rik van den Boogaart wist met geweldig goede reflex de bal in de rechterbenedenhoek weg te tikken en maakte daarna ook de rebound van de VVJ-topscorer onschadelijk.
Lange tijd wachtte v.v. Voorwaarts op de 3-1 en probeerde VVJ ook van alles om de gelijkmaker te laten noteren.
Hierdoor was het in deze overwegend sportieve wedstrijd lange tijd erg spannend.
In blessuretijd en na een snelle en goed uigevoerde counter van v.v. Voorwaarts kon invaller Pim Uriot een perfecte voorzet geven op invaller Jasper van Rozen, die met een sliding de bal over de doellijn gleed en de 3-1 eindstand op het scorebord verzorgde.

Met deze overwinning werd ook weer gelijk de 15e ongeslagen wedstrijd op rij geboekt, een absluut record voor de historie en de boeken van Voorwaarts, maar is het ook een feit dat Voorwaarts 1 ook komende wedstrijd uit tegen Kockengen 1 (aanvang: 14.30 uur) graag zou willen winnen.